Stockholm Örebro Norrtälje Tar uppdrag i hela landet

Specialister på ekobrott

Tjänster:

Ekobrott i Stockholm, Holmbergs Advokatbyrås kompetens

Vi på Holmbergs Advokatbyrå gör det lätt för dig att välja rätt advokat om du blir misstänkt för ekobrott. Vi har en gedigen erfarenhet av att företräda klienter som misstänks för ekonomiska oegentligheter både i börsnoterade företag och i enskilda firmor. Vare sig du anklagas för marknadsmanipulation eller bokföringsbrott har du kommit rätt om du vänder dig till Holmbergs Advokatbyrå.

Holmbergs Advokatbyrå, din juridiska partner

Vi på Holmbergs Advokatbyrå är bäst på det vi gör och det är samma sak med de ekobrottsärenden vi åtar oss. Vi kan inte alltid lova dig en frikännande dom men vi kan lova dig att vi vänder på allt, vidtar egna utredningar och ger dig det bästa försvaret.

 

 

 

Vad är ekobrott?

 

Som ekobrott räknas bedrägerier och oegentligheter inom ekonomiska system. Men även om du är anklagad för ett brott som inte är ett bokföringsbrott eller marknadsmanipulation utan exempelvis anklagas för miljöbrott och osanna fakturor är det viktigt att du anlitar en advokat med gedigen erfarenhet av ekobrott.
Vi på Holmbergs är alltid beredda att kämpa för dig.

Vår expertis i ekobrottsfall

Våra erfarna advokater har specialiserat sig på ekobrottslighet och har hanterat många fall i Stockholm och övriga landet. Vi kan ekobrottmålen väl och kan därför också utarbeta försvarsstrategier som är skräddarsydda för varje unik situation.

Kontakta oss för hjälp

 

Om du eller ditt företag har hamnat i en situation där anklagelser om ekobrott finns, i Stockholm eller på annan plats i landet, tveka inte att kontakta Holmbergs Advokatbyrå. Vi finns här för att erbjuda dig professionell och pålitlig juridisk rådgivning och representation. Att ta snabba och rätt beslut är avgörande när det gäller ekobrott i Stockholm, och vi är här för att hjälpa dig att navigera genom den juridiska processen.